sunnuntai 1. elokuuta 2010

Huh hellettä!!!

Nyt on jo keskiyö ja täällä yhä kuuma kuin mikä! Ilmastointi suhisee päällä melkein 24/7 ja nukumme kaikki pikkuruisessa olohuoneessamme, jossa tällä hetkellä on ainoa kunnon ilmastointi. No, huomenna pitäisi mennä katselemaan ilmastointilaitetta myös makuuhuoneeseen... siis maanantaita tarkoitan. Toivotaan että tämä aikomus todella toteutuu, sillä mieheni tuntuu nykyään olevan sellainen "I will" mies... Eli asiat tehdään omalla painollaan, eikä nyt ja heti.
Nyt olohuoneemme on täynnä tavaraa, kuten petivaatteita, omia, miehen ja lapsen vaatteita, lapsen leluja, vaipanvaihtoalustaa jne...Samaisessa olohuoneessa sijaitsee myös ruokapöytämme ja tietenkin tietokone, joten olohuone on saanut uuden merkityksen sekatavarahuoneena. Itselle asia on melkoinen kauhistus, sillä yleensä en vastaavaa sekamelskaa kauaa katsele. Nyt on vain nöyrrytty kuumuuden edessä.

Mutta onneksi ei tätä kuumuutta enää kauaa pitäisi jatkua, kait. Yleensä elokuun jälkeen tai jo puolenvälin jälkeen helpottaa. Vaikka toisaalta en minä kuumuutta valita vilukissa kun olen. Mutta kyllä sitä voi turhankin kuuma joskus olla. Kuumuus se saa pään sekaisin yhdellä jos toisella... Mutta siitä enemmän seuraavalla kerralla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti