maanantai 3. kesäkuuta 2013

Mellakoita vai rauhallista eloa?

Turkki on viime päivinä päässyt otsikoihin kansainvälisesti. Hyvässä vai pahassa, miten kukin sen nyt ottaa. Itse näen että hyvässä, sillä Turkki ja turkkilaiset ovat nyt tehneet sen, mitä Suomessakin ihmisten pitäisi tehdä. Antaa äänensä kuulua hallituksen toimia vastaan. Mutta koska olen päättänyt, että blogissani en käsittele politiikkaa enkä kurdiasioita, joihin kyllä molempiin olisi paljonkin mielipiteitä, en nyt enempää tässä spekuloi näitä mellakoita. Alanyassa kuitenkaan ei suurempia mellakoita ole ollut ja ainakaan täällä länsipuolella on rauhallista. Ravintoloissa meno jatkuu päivästä iltaan samana, kaduilla ihmiset saavat kävellä rauhassa, lapset leikkivät onnellisina kaduilla ja puistoissa eikä mielenosoittajista ole ollut tietoakaan.
Eilen tosin meillä sairastettiin, joten ei muutenkaan oltu ulkona mutta rauhallista on ollut.
Elämä on muutoinkin ollut aika tasaista, lasten kanssa päivät on kulunut suurimmaksi osaksi pihalla kävellen, puistoissa leikkien ja Onnelassa istuen. Lapset saivat pariksi viikoksi uusia leikkikavereita ja äitikin samalla uusia tuttavia. Itse olen ollut kiireinen työasioiden kanssa ja etsinyt mahdollisia välityskohteita täältä Kleopatra rannan puolelta. Niille jotka eivät ole tietoisia, olen nyt aloittanut työt New Life Turkey nimisessä kiinteistövälitystoimistossa ja olen lähinnä istunut koneella käännellen myyntikohteitamme suomeksi sekä nettisivujamme parannellen. Mutta toivottavasti onnistaisi myös asuntokaupan saralla!
Viikko vielä vajaa niin saan kolme tärkeää ihmistä tänne luoksemme kolmeksi viikoksi. Taas on tiedossa menoa ja meininkiä kun kotona käydään vaan kääntymässä ja välillä nukkumassa! Mutta sitä odotellen =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti