sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Miestenmetsästystä

Istun kesällä vanhempieni ja serkkuni vuokraaman asunnon parvekkeella. Viereisen asunnon parvekkeelle astelee pyyhe lanteilla oleva hieman yli parikymppinen turkkilainen poika. Samainen poika viettää muutamina päivinä siellä aikaa, hyvin vähäpukeisena. Joitain päiviä myöhemmin toinen nuori poika on istunut yöllä samaisella parvekkeella, kertoi serkkuni. Taas pari päivää myöhemmin kertoivat vanhempani nähneensä samaisessa asunnossa lähiravintolan nuoren pojan. Asunnossa siis asusteli muutamia viikkoja kaksi suomalaista naista, vanhempi viisissäkymmenissä ja nuorempi yli nelikymppinen. Tällä "nuoremmalla" tuntui kiirettä piisaavan.

Eräs vanhempi nainen elättää nuorta miesystäväänsä kotimaastaan ja antaa tämän asua asunnossaan. Mies raahaa asunnolle nuoria naisia ja ystäviä bilettämään, mutta naisen tullessa koti on aina siisti ja tyhjä. Nainen vain ihmettelee suuria sähkölaskuja, kun miehenhän ei siellä asunnossa edes pitäisi paljoa aikaa ehtiä viettää. Mutta ai kuinka ihanaa, mies on istuttanut parvekkeelle naiselle kasveja... No onhan se kannabiskin kasvi ;) 

Istut ravintolassa, viereisessä pöydässä istuu turistinainen selvästi yli viidenkymmenen, vastapäätä tai naisen vieressä istuu nuori parinkympin hieman yläpuolella oleva turkkilainen poika...

Kävelet kadulla, sinua vastaan kävelee pari, nainen kypsän iän ylittänyt ja mies yli puolta nuorempi. Käsi kädessä kuljetaan...
Näitä esimerkkejä olisi runsaasti. 

Tunnen myös muutamia suomalaisia naisia, jotka ovat jo neljänkympin ylittäneitä. Näillä naisilla on täällä Alanyassa nuoria parikymppisiä poikia partnereinaan. Kuulin eräästä suomalaisnaisestakin joka itse on yli 70 ja hänellä itsellään on turkkilainen 19-vuotias poikaystävä. 

Tänä vuonna varsinkin tuntuu että useat suomalaisnaiset ovat hakeutuneet Alanyaan ja juuri juoksevat itseään vähintään puolta nuorempien miesten kanssa. Tänne tullaan vuoden aikana useaan otteeseen tai ollaan pidemmän aikaa. Eikä kyseessä ole vain suomalaisnaiset. 
Miehellä motiivina usein saattaa olla raha, jonka myös suurin osa näistä naisista tiedostavat. Tuskin nämä miehet näitä naisia kotiinsa vanhempien luokse vie esittelemään tulevana lastensa äitinä. Mutta kuten sanoin, nämä naiset eivät yleensä ole tyhmiä blondeja tai aivottomia ääliöitä, jotka uskovat ikuiseen rakkauteen. He ovat tietoisia miesten tarkoitusperistä, mutta se ei heitä tunnu haittaavan. Mitä naiset sitten näkevät näissä nuorissa pojissa, onkin sitten eri asia. Kertokaahan te minulle! Onko kyseessä nuoruuden uudelleen elämistä vai onko turkkilainen mies nuoresta iästään sen verran kuitenkin kypsempi kuin moni länsimaalainen mies? Odotan mielenkiinnolla vastauksianne...

4 kommenttia:

 1. Miksi minä, kolmekymppinen sinkkuna elävä, eronnut nainen haluan käydä treffeillä Turkkilaisen miehen kanssa ollessani lomalla jossain päin Turkkia. Turkkilainen mies osaa pitää naista kuin kukkaa kämmenellä ja toisaalta, seksi heidän kanssaan on niin mielettömän mahtavaa.
  Miksei naiset voi käyttäytyä kuten miehet tässä asiassa. Käyhän ne miehet tuolla Thaikuissa ym vain seksin takia. En minäkään mitään vakituista kumppania halua. En enää ikinä,mutta miksi ei saisi seksistä nauttia. Erona vain se, että itse en koskaan kerro tehneeni sellaista, toisin kuin valitettavasti monet näistä miehistä kehuu seksijutuilla turistien kanssa. Typerää, mutta minkäs voit.
  Tosin se, mikä hieman on häirinnyt, on se, että monet näistä "sinkuista" valehtelevat olevansa sinkkuja. Itsekin tunnen Alanyassa ja Sidessä paikallisia, jotka väittävät olevansa sinkkkuja vaikka oikeasti heillä on perheet ja monella pieniä lapsia. Se on sikamaista keneltä tahansa. Ihmettelen miten he voivat toimia niin. Minä en sellaisiin koskisi.

  VastaaPoista
 2. Olihan tyhmä kysymys, LoL. Kulliahan ne niiltä pojilta haluaa eikä mitään kypsyyksiä tai kumppanuuksia. Luulis käsittävän ilman että tarttee selventää.

  VastaaPoista
 3. Kiitos anonyymi kommentistasi. Oli mukava että jaoit kertomuksesi. Homo sapiensis, totta varmaan tuokin. Tosin itse lähinnä mietin, miksi kypsät
  naiset valitsevat juuri näitä nuoria poikia kumppaneikseen ja vielä yleensä nämä suhteet ovat pidempiaikaisia, ei pelkkiä lomaromansseja, Eikö oman ikäiset kelpaa, vai onko tarjonnasta puute vai onko se vaan se huomionhaku? Siinä mielessä en usko että ainoa asia mitä keski-iän ylittäneet naiset hakevat näistä pojista, ole ainoastaan se seksi.

  VastaaPoista
 4. Luulisin että nämä nuoret miehet ovat kovempia metsästämään ja osaavat sen todella hyvin mitä vanhemmat miehet. Jos olet keski ikäinen sinkku nainen ja seksin puutteessa niin on hyvin helppoa lähteä leikkiin mukaan. Ja nuoret miehethän jaksavat enempi, joten miksei jos kerta on sinkku ja suhteen tarkoitus kummallekin osapuolelle selvä. Ja turkkilaiset miehet tietävät mitä me naiset halutaan... sit on tietysti eri asia onko puneet totta vai ei :)

  VastaaPoista