lauantai 2. maaliskuuta 2013

Onnela Alanya

Hieman pitää nyt mainostaa ystävien uutta ravintolaa, joka on juuri tänä talvena aukaistu ja joka pikkuhiljaa alkaa olemaan valmis suurta ensi- iltaansa varten, eli tätä uutta tulevaa sesonkia 2013.

Onnela Alanya on Ceton ja Harunin uusi paikka, eli Seppo ja Harri, useimmille tutuiksi tulleet pojat Heikin Baarista tai Aleksin Baarista.
He saivat kauan haaveilemansa unelman tehtyä ja avasivat oman ravintolan, jolle nimeksi päättivät antaa Onnela Alanya. Uskon että nimi on osuva paikalle, ainakin itse aina tulen hyvälle tuulelle ja tunnen oloni onnelliseksi vieraillessani kyseisessä ravintolassa.

Tämän ravintolan tiimi on sen verran iloista porukkaa, että uskoisin paikan menestyvän ihan jo heidän vuokseen. Kaiken lisäksi he ovat luvanneet lisätä keittiön listalle joitain turkkilaisia ruokia, mikä on mielestäni positiivista. Harvoissa paikoissa, jos ei lasketa lokantaseja eli paikallisravintoloita, on turisteille tarjota muuta kuin sitä samaa tiettyä ruokalistaa, josta ainakin nämä "kotitekoiset" turkkiruoat puuttuvat.
Ainakin tämän päivän testauksen perusteella ruoka oli erittäin maukasta. .

Tottahan toki ravintolassa vielä pitää yleisilmettä kohottaa, mutta uskon että tämän sesongin jälkeen jo pojilla on rahkeita tehdä paikan hyväksi enemmän. Nyt kaikki Alanyan kävijät Onnela Alanyaa testaamaan!

Ja suomipaikkoja kaihtaville voi sen verran todeta, että nimestään huolimatta ravintolaa ei ole kohdennettu vain suomalaisturisteille.

Niin, ja missä tämä ravintola sitten sijaitsee?
Länsipuolella, 25metrin kadun läheisyydessä.
Entistä Kippis Baaria ja Marco Polo ravintolaa vastapäätä entisen Askon baarin paikalla. Tiistai markkinat ovat lähellä kuten myös Citirim kahvila/leipomo.

Tervetuloa minunkin puolestani =)

1 kommentti:

  1. Lomallani testasin paikan pariinkin kertaan.Ruoka hyvää,ämpärin kokoiset viinilasit,iloinen tarjoilu.Yllätys,uusinnallla kysyttiin jo pöytä varausta... joten tunkua on.75v viihtyi vallan mainiosti <3

    VastaaPoista