sunnuntai 1. elokuuta 2010

Rantaelämää

Tänään menimme koko perheen voimalla rannalle uimaan. Sai pikkuneitikin ensimmäisen kerran astua rantahiekalle sekä kokeilla merivettä. Tuntui kovasti nauttivan olostaan. Ja mikäpäs siinä, sen verran ihanaa oli tuo vesi, sopivan lämmintä ja sametinpehmeää.
Ranta oli jo melko hiljainen, koska menimme sinne vasta kuuden jälkeen illalla. Joitakin turisteja oli vielä paikalla, mutta lähinnä paikalliset nauttivat rannallaolosta siihen aikaan illasta.

Alanyassa on kaksi rantaa, itäinen ranta ja Kleopatra ranta länsipuolella. Itse asumme länsipuolella, joten käymme luonnollisesti Kleopatran rannalla. Meiltä kotoa rannalle on vain 100metriä, jos sitäkään, mutta harmillisen vähän sitä on tullut meressä uiskentelusta tai auringonotosta nautittua. Pitäisi ehkä useammin käydä itseään paahtamassa, kun melko kalpea yhä olen vaikka täällä asustankin.
Kateellisena aina katselen turisteja, jotka toiset ovat ruskeita kuin pavut. Toisaalta kyllä en ole mikään auringonottaja, kun en jaksa siellä rannalla maata, joten turha tässä on voivottelemaankaan ruveta. Ja eihän sitä pienen kanssa voi rannalla keskellä päivää oleskella.
Mutta toivottavasti nyt saamme itsemme edes hieman useammin raahattua meren äärelle iltasella, jotta pikkuneiti pääsee nauttimaan rantaelämästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti