tiistai 3. elokuuta 2010

Facebookin ihmeellinen maailma

Taas sain todeta, kuinka loistava tuo Facebook onkaan. Aina sieltä löytyy jotain uutta ja vanhaa. Tänään ennemminkin vanhaa...
Parhaan ystävättereni kautta kuulin erään työtoverini facebook fanisivustosta ja päätin mennä vilkaisemaan. Työskentelimme yhdessä kyseisen henkilön kanssa Bistro Bellman nimisessä ravintolassa aikoinaan ja siitä lähtien pidimme vuosia yhteyttä, kunnes sitten eräänä päivänä yhteydenpito vain jäi. Nyt sitten facebookista tosiaan läytyi hänen fanisivustonsa ja kuvia hänestä ja hänen töistään näyttelijänä. Näyttelemisen lisäksi on hän ainakin kirjoittanut yhden käsikirjoituksen elokuvaan jossa itse on pääroolissa ja muutenkin kuvien sekä fanipostin perusteella näyttää miehellä menevän hyvin.
Kirjoitin viestiä hänen seinälleen, mutta tiedä häntä sitten saanko siihen koskaan vastausta.
Mutta se pisti miettimään tuota facebookin ihmeellistä maailmaa.

Aikoinaan kun liityin koko touhuun, ei siellä ollut vielä kovin montaa käyttäjää eikä kovinkaan montaa suomalaista. Sain kutsun eräältä australialaiselta ystävältäni ja päätin käydä tsekkaamassa mikäs moinen FB nyt sitten on. Siellä sitä lähinnä pelattiin Vampires peliä ja kirjoiteltiin viestejä ystäville.
Yhtäkkiä sainkin huomata ystäväpiirini kuulussa naamakirjassa laajentuneen ja löysin yhä uusia ja uusia vanhoja tuttavuuksia kouluajoilta jne.
Tänä päivänä ystäville ei paljoa viestejä ehdi lähetellä eikä aina kaikkien viimeisimpiä tempauksia ehdi lukemaan. Nyt käyttäjinä on ikäskaalaa mummusta vaaviin. Eräskin nelivuotias on saanut omat tunnukset jotta voisi pelata Farmvilleä ja Treasure Islea.
Yhä edelleen kuitenkin on aina mukava huomata miten sitä silloin tällöin saattaa törmätä vanhoihin ystäviin naamakirjan kautta ja oppia mitä kaikkea heille on matkan varrella tapahtunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti